Dim Cay
Fantastisk sted, hvor du kan oppleve å nyte ett måltid på en "flytebrygge" midt i elven, eller i en trehytte langs vannkanten. Vannet er kaldt fjellvann, perfekt for en avkjølende dukkert.
Maten og fasilitetene er også svært god. Er du først her, bør du også legge turen innom Dim Caves hvor du kan oppleve å vandre over 300 meter inn i et fjell.


300x200

Side
Ferievennlige Side har en av den tyrkiske rivieraens absolutt beste sandstrender, med finkornet sand og langgrunn, barnevennlig strand.
Den sjarmerende gamlebyen i Side ligger vakkert til på en liten odde som ender opp i en koselig havn med de karakteristiske gületbåtene liggende langs kaikanten. Her finner du en blanding av hvite steinhus, smale smug og blomstrende bougainvillea ispedd tempelruiner fra romertiden. Nede ved havnen ligger Apollo-tempelet, og et stort romersk amfiteater vokter inngangen til byen. Byen har et bredt utvalg av butikker, basarer, restauranter, barer og serveringssteder.
 

Grottetur
Grotten antas å være ca 1million år gammel. Det er to armer inne i grotten - den ene strekker seg  50 meter- den andre ca  360 meter og ender i en liten innsjø inne i fjellet. Grotten består av stalekitter. Inne i grotten går man via trapper og plattinger. Det spilles en trollsk fløytemusikk, og det er en meget spesiell atmosfære der inne! Utenfor grotten har man en fantastisk utsikt over dalområdene rundt og over Alanyabukten og Alanya.


Borgen
Borgen ligger på en 250 m høy på en steinete halvøy som stikker ut i Middelhavet, som omslutter halvøya på tre sider. Murene som omgir borgen er 6.5 km lang og inkluderer 140 tårn. 400 forskjellige cisterner ble bygget for å betjene slottet.
Her har du flott utsikt til den nydelige solnedgangen. Nyt en frokost eller en deilig middag på en av restaurantene nedenfor borgen.


300x200

Sapadere
Det er en fantastisk tur å spasere på treplattinger som er festet til fjellet på den ene siden av den smale canyon. Spaserer langs en elv med krystallklart og iskaldt vann året rundt. Det er mulig å ta et bad i en av de mange kulpene som finnes i elva da det er leidere ned til elva flere plasser. Høydepunktet på denne turen er når du kommer til enden av canyonen hvor det åpenbarer seg en foss. Dette er absolutt en tur som kan anbefales på det varmeste.


300x200

Delfınshow
Sealanya- ligger vest for Alanya og er et av Tyrkias største delfinarium. Delfiner, sjøløver og mennesker i et fascinerende godt samspill gjør dette til en opplevelse for hele familien. Hvis du aldri har opplevd delfiner på nært hold får du nå se styrken, intelligensen og skjønnheten til disse vakre dyrene. Dersom en ønsker å svømme med delfinene kan det gjøres mot et ekstra tillegg. I prisen inngår transfer og inngang. 

Green Garden Oba beach nr 1

Oba beach nr 1 ligger rett nedenfor Green Garden Apart hotel. Her finner du ikke steiner - kun sand. Her har du alt du trenger for en perfekt soldag. Behagelige solsenger,parasoller, en veldig koslig strandrestaurant med serviceminded og hyggelig betjening

300x200

Green Garden Oba beach nr 1 / Alanya Sol airport transfer

Mehmet Kar, Ramazan Kar og pappa Ahmet Kar.

.