Våre sjjåfører møter dere på flyplassen med et skilt hvor vårt Green Garden Transfer står. Da kan du begynne å nyte ferien. Vi kjører deg til din egen leilighet eller hotellet du skal bo i mens du oppholder deg ved Alanyakysten. Vi passer på at du kommer til flyplassen i god tid uten å stresse. Hvis du har barn husk å bestille barneseter. 
Har du lyst pa en sightseeing rundt i vår flotte natur, hjelper vi deg med dette. Gjør en avtale i god tid. Vi i Green Garden Transfer ved Mehmet Kar ønsker dere hjertlig velkommen til trygg transfer fra og til flyplassen.
- Fra flyplassen ı Antalya vıl transporten koste 15 Euro dersom dere er mınımum 4 personer i bilen. Hvis mindre enn 4 personer, vıl det koste 60 euro. Ved flere famılıer ta kontakt med Mehmet Kar  +90 533 376 3240.
Green Garden Transfer Alanya.Vårt mål/misjon/visjon:Green Garden Apart Hotel sitt mål er å tilby unik service med komfortable, trygge og sikre behagelige biler. Våre sjåfører har i oppgave å gi dere max service sånn at ferien starter og slutter på sitt aller beste for dere.Vår visjon er å være et selskap med høyt omdømme. Vi skal være godt kjent og bli ledene pga av våre trygge, kompetente og innovative tjenester.Vi legger ikke bare vekt på sikkerhet, men også komfort, og vi skal være et eksempel for andre på området.Vi prioriterer sikkerhet!

Green Garden Airport Transfer

Våre biler har alle nødvendige papirer og kontroller for trygg og sikker transport.

300x200

Green Garden Transfer

Ønsker du å se og oppleve noe av alt det flotte Oba/Alanya har å by på så kan dere ta kontakt for mer info/pris for leie av sjåfør og bil.300x200

300x200

300x200

300x200

300x200